18

موقعیت شغلی و آگهی استخدام پشتیبان هاستینگ

پشتیبان لینوکس (هاستینگ-آقا) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
کارشناس لینوکس (هاستینگ) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
کارآموز پشتیبانی سرور(لینوکس-مشهد) - وسنی
وسنی مشهد، خراسان رضوی
مشهد، خراسان رضوی
تمام وقت
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
پشتیبان لینوکس (هاستینگ-آقا) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
کارشناس هاستینگ - رادکام
رادکام تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
پشتیبان لینوکس (هاستینگ) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
فوری
پشتیبان لینوکس (هاستینگ) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
فوری
3 سال پیش
پشتیبان لینوکس (هاستینگ-آقا) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
نیمه وقت
3 سال پیش
پشتیبان لینوکس (هاستینگ-آقا) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
پشتیبان لینوکس (هاستینگ) - پارس پک
پارس پک تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
فوری
توضیحات

استخدام پشتیبان هاستینگ

برای راه‌اندازی یک وب سایت پس از انتخاب نام سایت و ثبت‌دامنه، انتخاب و خرید هاست مناسب، یکی از مهم‌ترین مواردی ‌است که باید توجه ویژه‌ای به‌ آن داشت. در همین‌راستا شرکت‌های هاستینگ بسیاری به‌ منظور ایجاد هاست برای دارندگان وب‌سایت‌ها و پشتیبانی و رفع‌ مشکلات آن‌ها، اقدام به استخدام نیروهای متخصص با عنوان پشتیبان‌ هاستینگ می‌نمایند. به‌جهت بالابردن رضایتمندی مشتریان از عملکرد چنین شرکت‌هایی، لازم‌است پشتیبان‌های‌ هاستینگ از دانش فنی و تخصصی فوق‌العاده در زمینه‌ی میزبانی‌وب (Web Hosting)، برخوردار باشند.
 

میزبانی وب (Web Hosting) چیست؟

ازجمله مهارت‌های تخصصی لازم برای استخدام‌ به‌عنوان یک پشتیبان هاستینگ تسلط به مباحث میزبانی ‌وب می‌باشد. منظور از وب‌هاستینگ، فراهم‌ساختن فضایی در اینترنت است که کاربران می‌توانند فایل‌های وب‌سایت خود را در آن قرار دهند. این فایل‌ها شامل اسناد، متون، تصاویر، اسکریپت‌ها و فایل‌های برنامه‌نویسی شده به زبان‌های مختلف هستند که با هدف ‌خاصی به‌ هم مرتبط شده‌اند.
 

انواع Web Hosting برای پشتیبان هاستینگ

در جلسات مصاحبه‌ی استخدامی شرکت‌های‌هاستینگ، از متقاضیان موقعیت‌شغلی پشتیبان هاستینگ انتظار می‌رود که انواع وب‌هاستینگ‌ها را به‌خوبی بشناسند. 
بسیاری از افراد تصور می‌کنند که با توجه به سیستم‌عامل کامپیوترشان، باید از هاست‌های لینوکس یا ویندوز برای راه‌اندازی وب‌سایت استفاده‌کنند. باید گفت برای انتخاب هاستینگ، صرفا توجه به نوع سیستم‌عامل کافی نیست. یک پشتیبان هاستینگ جهت ارائه‌ی هاست مناسب به مشتریان نیاز به بررسی‌های دقیق‌تری دارد.  او موارد مختلفی از قبیل زبان‌ برنامه‌نویسی، کشور میزبانی‌کننده، سیستم مدیریت‌محتوا، قیمت و... را در نظر خواهدگرفت. درواقع هاست‌ها بر همین اساس به انواع‌ مختلف تقسیم‌بندی می‌شوند. در زیر متداول‌ترین روش‌های تقسیم‌بندی برای سرویس‌های میزبانی وب را آورده‌ایم:
    هاست بر اساس تکنولوژی مورد استفاده در خدمات هاستینگ
    هاست بر اساس سیستم‌عامل و زبان برنامه ‌نویسی 
    هاست بر اساس سیستم‌های مدیریت ‌محتوا 
    هاست بر اساس کشور میزبانی‌کننده 
    هاست بر اساس قیمت 
 

هاستهای ارائه شده  بر اساس تکنولوژی

یک پشتیبان هاستینگ برای پیشنهاد هاست به کاربران با توجه به تکنولوژی استفاده‌شده در سرورها چهار گزینه پیش‌رو دارد:
    هاست اشتراکی: هاست‌های اشتراکی بسیار ارزان‌قیمت هستند، اما از نظر کیفیت اصلا خوب نیستند. این هاست‌ها برای سایت‌ها‌ی‌تست، وب‌سایت‌های در حال توسعه ‌و طراحی و سایت‌هایی که نیازی به آنلاین بودن ۲۴ ساعته ندارند، بسیار کارآمد است. 
    هاست VPS: هاست‌های VPS (Virtual Private Server) سرور خصوصی‌مجازی هستند. این نوع هاست در بین کاربرانی که قصد ارتقا هاست خود را دارند محبوب‌ترین است و قوی‌تر از هاست ‌اشتراکی است.
    هاست Dedicated: این نوع هاست، اختصاصی است و یک پشتیبان هاستینگ معمولا همراه آن نرم‌افزارهای مدیریتی را ارائه می‌دهد. هاست‌های Dedicated برای سایت‌هایی با بیش از ۱۰۰ هزار بازدید در ماه مناسب هستند.
    هاست Cloud: هاست‌های ابری (Cloud)، به‌دلیل وجود تعداد زیادی سخت‌افزار در سطح‌ شبکه از امنیت‌بالایی برخوردارند. این هاست‌ها مقاومت بیشتری نسبت به حملات DDoS دارند. درواقع حملات DDoS مشکلات امنیتی ایجاد نمی‌کنند و تنها هدف آن‌ها فرستادن بسته‌های ترافیکی زیاد به سمت یک سرور و از کار انداختن آن‌ است.
 

هاست‌های ارائه شده  بر اساس سیستم‌عامل و زبان برنامه نویسی

میزبان‌های‌ ‌وب بر اساس نوع سیستم‌عامل نصب‌شده بر روی آن، اسکریپت‌ها، نرم‌افزارها و زبان‌های برنامه‌نویسی که پشتیبانی می‌کنند، به دو دسته تقسیم می‌شوند که به‌لحاظ کارایی، هزینه و راحتی استفاده با یکدیگر متفاوتند:
هاست‌ لینوکس
به میزبان‌هایی که بر روی سرورهای ‌لینوکس ایجاد می‌گردند، هاست‌لینوکس می‌گویند. در صورتی‌که وب‌سایت شما به زبان PHP نوشته‌شده ‌باشد، نیاز به هاست‌لینوکس دارید. همچنین این سرورها از بانک‌های اطلاعاتی MySql پشتیبانی می‌کنند. یک پشتیبان هاستینگ برای سرورهای لینوکس از کنترل‌پنل‌هایی نظیر سی‌پنل (Cpanel)، دایرکت‌ادمین (DirectAdmin) و پلسک (Plesk) استفاده‌می‌کند. سرورهای لینوکس‌ساز به‌دلیل متن‌باز (Open Source) بودن از محبوبیت بیش‌تری برخوردارند.
هاست ‌ویندوز
به میزبان‌هایی که بر روی سرورهای‌ ویندوز ایجاد می‌گردند، هاست ‌‌ویندوز می‌گویند. اگر وب‌سایت شما با زبان‌هایASP وASP.NET برنامه‌نویسی شده‌باشد به هاست ‌ویندوز نیاز دارید و پشتیبانی این سرورها از بانک‌های‌اطلاعاتی MSSQL می‌باشد. هاست‌های‌ ویندوز نسبت به هاست ‌لینوکس هزینه‌ی بالاتری دارند. دلیل آن هم نیاز به خرید لایسنس ویندوز سرور (Windows Server) از مایکروسافت می‌باشد. پشتیبان هاستینگ برای سرورهای ویندوز از کنترل‌پنل‌هایی همچون پلسک (Plesk)، وب‌سایت‌پنل (Website Panel) و هلم (Helm) استفاده می‌کند.
 

هاست‌های ارائه شده بر اساس سیستم‌های مدیریت‌ محتوا

    WordPress 
    Joomla 
    Prestashop 
    Drupal 
    DotNetNuke 
    phpBB 
    myBB 
    OpenCart 
    TomatoCart 
 

هاست‌های ارائه شده بر اساس کشور میزبان

در کشور ما وب‌هاستینگ‌ها بر اساس کشور میزبانی‌کننده به دو گروه هاست ایرانی و هاست خارجی تقسیم‌بندی می‌شوند که هرکدام دارای مزایا و معایب خاص خود می‌باشند.
در داخل‌کشور ما، هاست ایران برای کاربران سرعت بالاتری دارد و اگر برای خرید هاست با پشتیبان هاستینگ تماس بگیریم، قطعا اولین هاست ‌پیشنهادی آن‌ها از میان هاست‌های ایرانی است. هاست‌های خارجی هم برای کاربران‌خارجی و موتورهای‌ جستجوگر خارجی مناسب‌تر است. در بین هاستینگهای خارجی هاست‌های اروپایی مانند آلمان و فرانسه، انتخاب بهتری هستند. 
 

هاستهای ارائه شده بر اساس قیمت

بر اساس قیمت، هاست‌ها در انواع مختلف رایگان، متوسط، ارزان و گران‌قیمت در دسترس هستند. پیشنهاد یک پشتیبان هاستینگ به مشتریان برای خرید هاست، در نظرگرفتن بودجه‌بندی باتوجه به اهمیت وب‌سایت آن‌ها می‌باشد. اگر سایت شما در ابتدای راه‌اندازی است، هاست‌های ارزان‌قیمت هم می‌توانند پاسخگوی نیاز شما باشند. اما برای سایت‌هایی با درآمد بالا می‌توان از هاست‌های باکیفیت‌تر و قیمت بالاتر هم استفاده‌کرد.
 

وظایف مورد نظر برای استخدام شدن به عنوان یک پشتیبان هاستینگ

ازجمله شرایط لازم برای استخدام شدن به عنوان یک پشتیبان هاستینگ در شرکت‌های‌هاستینگ داشتن تجربه و تسلط کافی در وظایفی‌ ‌است که به آن‌ها محول‌می‌شود. در ادامه مهارت‌ها و مسئولیت‌هایی که بر عهده‌ی این افراد می‌باشد را بیان کرده‌ایم.  
پشتیبان ‌هاستینگ، شخصی‌ است که از طریق ایمیل، تیکتینگ و تماس‌تلفنی با مشتریان ارتباط دارد و از زمان خرید هاست تا پشتیبانی دا‌ئم آن، همواره پاسخگوی آن‌ها می‌باشد. کاربران پس از خرید هاست مناسب برای وب‌سایت خود می‌توانند در موارد زیر از خدمات پشتیبانی شرکت‌های هاستینگ بهره‌مند شوند: 
    چگونگی آپلود و بارگذاری وب‌سایت
    شیوه‌ی کار با کنترل‌پنل‌های هاست
    اسکن‌کردن کد و یافتن کدهای مخرب 
    ایجاد و تنظیم انواع دیتابیس در هاست
    بک‌آپ‌گیری مداوم از اطلاعات وب‌سایت
    پشتیبانی و مدیریت سرور‌های لینوکس و ویندوز
    ایجاد و مدیریت اکانت‌های FTP و Email و اطمینان از صحت کارکرد آن‌ها
    کارکرد صحیح موتور پردازشی PHP یا ASP.Net، مطابق با نسخه درخواستی کاربر
    کمک و راهنمایی برای عیب یابی مشکلات رایج وب‌سایت در کوتاهترین زمان ممکن
    رفع مشکلات احتمالی سمت سرور که از بارگذاری صحیح وب‌سایت جلوگیری می‌کنند
    ارتباط کامل دامین (Domain) شما به سرویس هاست و در نتیجه لود وب‌سایت به واسطه‌ی دامنه
 

ویژگیهای شخصیتی لازم برای استخدام شدن به عنوان یک پشتیبان هاستینگ

از آنجایی که سرویس‌های میزبانی وب (Web Hosting Services) نیاز به پشتیبانی ۲۴ ساعته دارند، لازمه‌ی استخدام یک پشتیبان هاستینگ در وهله‌ی اول توانایی کار شیفتی‌ است. دیگر خصیصه‌های فردی لازم برای موقعیت‌شغلی پشتیبانی هاستینگ به شرح زیر می‌باشد:
    دقت بالا
    خلاق و پرانگیزه 
    صبور و باحوصله 
    قدرت‌شنوایی بالا 
    روحیه‌ی کار تیمی
    سخت‌کوش 
    پیگیری مداوم 
    مسئولیت‌پذیری بالا
    فن‌بیان قوی در ارتباط و مذاکره 
    مدیریت زمان 
    توانایی مستندسازی 
    درک‌مطلب بالا 
    قضاوت و تصمیم‌گیری صحیح
    دارای پشتکار و روحیه‌ی یادگیری مداوم 
    مهارت فوق‌العاده در شناسایی و حل‌مسائل 
    برخورداری از قدرت‌تفکر منطقی در شرایط بحرانی 
 

نحوه‌ی تماس با پشتیبان هاستینگ

روش‌های مختلفی برای تماس با پشتیبان هاستینگ وجود دارد. با توجه به شرایط و نحوه‌ی درخواست می‌توانید یک روش‌ارتباطی را با اختیار خود انتخاب‌کنید.

تماس تلفنی با پشتیبان هاستینگ

 اگر مایل به طرح فوری و بدون دردسر مشکلات هستید، بهترین راه‌ استفاده از تماس‌تلفنی جهت ارتباط با متخصصان و کارشناسان شرکت‌های هاستینگ می‌باشد. اما گاهی برخی از مشکلات برای بررسی بیشتر توسط پشتیبان هاستینگ، نیاز به ثبت درخواست‌کتبی از سوی مشتریان دارند. به‌عنوان مثال، هیچ‌گاه نمی‌توان درخواست ریستورکردن بک‌آپ اطلاعات را به صورت تلفنی انجام‌داد. همچنین ازطریق ارتباط‌تلفنی هر شخصی می‌تواند خود را مالک سرویس شما معرفی‌کند. در چنین شرایط خاص و حساسی لازم‌است راه دیگری برای ارتباط با پشتیبانی انتخاب‌نمود.

ارسال ‌تیکت برایپشتیبان هاستینگ

تیکت (Ticket) اصطلاح بین‌المللی درخواست کتبی از پشتیبانی‌است. ارسال تیکت برای پشتیبان هاستینگ همانند ایمیل شامل متن ردخواست به همراه نام و حساب‌کاربری شما می‌باشد. تمام تیکت‌ها در پورتال پشتیبانی شرکت‌های‌ هاستینگ و تحت حساب‌کاربری مشتریان بایگانی می‌شوند تا در مواقع لزوم بازبینی شوند.
مشتریان برای ارسال تیکت به بخش فنی و پشتیبانی هاستینگ، باید دارای Username و Password معتبر باشند. آن‌ها پس‌از Login به اکانت خود، درخواست‌هایشان را به‌صور‌ت کتبی ارسال‌می‌کنند تا علاوه بر بایگانی در سیستم، هویت و حساب کاربری تحت مالکیت آن‌ها نیز محرز شود.

چت آنلاین با پشتیبان هاستینگ

شما می‌توانید با استفاده از سرویس‌های چت‌‌آنلاین موجود در سایت شرکت‌های ‌هاستینگ مثل Zopim، Olark، SnapEngage و... درخواست خود را با پشتیبان هاستینگ در میان بگذارید. باکمک این سرویس‌ها صرفه‌جویی بیشتری در زمان و هزینه خواهید داشت.
 

استفاده از سرویس WHMCS توسط پشتیبان هاستینگ

برای یک پشتیبان هاستینگ هنگام استخدام، داشتن تخصص و سابقه‌ی کار با WHMCS یک ضرورت به‌شمار می‌آید. WHMCS مخفف Web Hosting Management Complete Solution می‌باشد که یکی ‌از محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین سیستم‌های کنترل ‌مدیریت کاربران است. معرفی‌کننده و توسعه‌دهنده‌ی این‌ سیستم، شرکت Cpanel در سال ۲۰۰۹ می‌باشد که به‌عنوان بهترین پلتفرم مالی برای شرکت‌های هاستینگ و فناوری اطلاعات ارائه شده‌است. درواقع سیستم WHMCS، کلیه‌ی ابزارهای مدیریتی سرویس‌های ‌هاستینگ به‌جهت آسان‌سازی و اتوماسیون ساختن کارها  را برای شرکت‌های هاستینگ فراهم آورده‌است. با کمک این محصول می‌توان هم کسب‌وکار خود را مدیریت کرد و هم کارایی خدمات سازمانی را افزایش‌داد. 
پشتیبان هاستینگ برای نصب این نرم‌افزار باید لایسنس آن را از سایت‌اصلی WHMCS خریداری‌کرد. برای جلوگیری از به‌خطر افتادن امنیت نرم‌افزار، استفاده از بسته‌های کرک‌شده و غیرقانونی تحت هیچ شرایطی توصیه نمی‌شود. 

مزایای WHMCS برای شرکت‌های هاستینگ

WHMCS علاوه‌بر جامعیت و امتیازات ویژه‌ای که دارد، از کاربری روان‌وساده برای یک پشتیبان هاستینگ نیز برخوردار است. از جمله قابلیت‌ها و امکانات فوق‌العاده‌ی این سیستم برای کاربران می‌توان به موارد زیر اشاره‌کرد:
    امنیت بسیار بالا
    سیستم فروش دامنه ‌و هاست
    امکان شخصی‌سازی محیط
    ایجاد خودکار صورت‌حساب برای مشتریان 
    امکان تغییر ایمیل‌های خوشامدگویی
    قابلیت فروش خدمات زمان‌بندی شده
    قابلیت تنظیمات امنیتی دلخواه
    پشتیبانی قدرتمند و کامل از سمت توسعه‌دهنده
    امکان ایجاد بخش تیکتینگ برای پشتیبانی هرچه بهتر کاربران
 

درآمد پشتیبان هاستینگ

میزان حقوق‌دریافتی یک پشتیبان‌ هاستینگ بستگی به ساعات پشتیبانی او دارد. شرکت‌های هاستینگ با توجه به اعتبار هاستینگی که دارند مقادیر پرداختی متفاوتی را در زمان استخدام برای این افراد در نظر می‌گیرند. طبق آخرین گزارش ارائه‌شده از وب‌سایت glassdoor در ایالات‌متحده، متوسط مبلغ قابل پرداخت برای یک پشتیبان هاستینگ ۱۸ دلار در ساعت می‌باشد. شرکت تجاری GoDaddy که فعالیت آن به‌صورت عمده در خصوص ثبت‌دامنه و میزبانی‌وب می‌باشد نیز برای یک پشتیبان هاستینگ مبلغ ۱۸ دلار در ساعت پرداخت‌می‌کند. این میزان‌حقوق برای پشتیبان‌های پیشرفته به ۲۰ دلار در ساعت افزایش می‌یابد. شرکت یاهو برای استخدام یک پیمانکار پشتیبان هاستینگ چیزی حدود ۱۶ الی ۱۷ دلار در ساعت، در نظر گرفته‌است.
برای استفاده از سایت لطفا از مرورگر کروم استفاده کنید.
باز کردن کروم
دریافت کروم
نه بعدا
برای استفاده از سایت لطفا مرورگرتان را بروزرسانی کنید.
به روز رسانی
نه بعدا