146

موقعیت شغلی و آگهی استخدام برنامه نویس PHP

1 سال پیش
برنامه نویس php - یاسان
یاسان تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
فوری
یزد - بیستون کویر یزد
بیستون کویر یزد تهران، تهران
تهران، تهران
2 سال پیش
2 سال پیش
برنامه نویس PHP - سفیر زرین پارس
سفیر زررین پارس تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
برنامه نویس - نص
نص اهواز، خوزستان
اهواز، خوزستان
2 سال پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
برنامه‌نویس PHP مسلط به وردپرس
رادآموز تهران، تهران
تهران، تهران
دورکاری
2 سال پیش
برنامه نویس php
اصفهان، اصفهان
2 سال پیش
2 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
برنامه‌نویس ارشد PHP - تک ران
تک ران تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
برنامه‌نویس (PHP(yii2 - malek
malek تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
توضیحات

استخدام برنامه ‌نویس PHP

اگر با طراحی و یا برنامه‌ نویسی آشنایی دارید، می‌دانید که php یک زبان برنامه‌نویسی بک‌اند (back end) سمت سرور است.در ادامه با مفاهیم php، برنامه ‌نویسی php و مهارت‌های لازم برای استخدام شدن به عنوان برنامه ‌نویس php،  آشنا خواهیم شد.
 

PHP چیست؟

هنگام مصاحبه‌ی استخدام برنامه ‌نویس php، لازم است با مفهوم آن به طور کامل آشنایی داشته باشید.
PHP مخفف Hypertext Preprocessor است.  یک زبان برنامه نویسی منبع باز (Open Source) است.  بدین معنا که می‌توان به کدهای منبع محصول نهایی دسترسی داشت و امکان تغییر و ارتقاء آن وجود دارد. این زبان در بسیاری از سایت‌های بزرگ جهان استفاده شده و کاربردی سراسری دارد. کدهای PHP بر روی سرور اجرا می‌شوند. این سرور می‌تواند یک سرور واقعی باشد و یک یا سرور موجود در رایانه‌ی شما (نرم‌افزارهایی مثل wamp یا xampp).
برای توضیح دقیق‌تر باید بگوییم درواقع PHP یک زبان برنامه‌نویسی است که قدرت اصلی آن زمانی ظاهر می‌شود که با یک پایگاه داده Database)) ترکیب شود. این زبان در ابتدا اطلاعات را وارد دیتابیس می‌کند، سپس آن‌ها را می‌خواند و به نمایش می‌گذارد. در اصل با استفاده از PHP می‌توان اطلاعات موجود در پایگاه داده، مانند مطالب، نظرات و… را به کاربران نشان داد.
 

 رقبای PHP در دنیای برنامه نویسی سمت سرور 

به عنوان کارجویی که به دنبال تایید صلاحیت در زمینه‌ی استخدام برنامه‌ نویس php هستید، خالی از لطف نیست که رقبای خود را بشناسید.
PHP در طی سال‌های متمادی حریفان سرسختی را در کنار خود داشته‌است. یکی از اصلی‌ترین آن‌ها ASP.NET می‌باشد. همیشه بین برنامه ‌نویسان PHP و ASP منازعه و بحث وجود داشته‌است که هر گروه ادعا دارد زبان برنامه‌نویسی آن‌ها کارآمد و حرفه‌ای‌تر است. همچنین از دیگر رقبای PHP می‌توانیم JSP، ColdFusion, Perl و… را نیز نام ببریم.
 

قابلیت‌های مختلف زبان برنامه نویسی PHP

۱. اجرا و برنامه‌ نویسی اپلیکیشن‌ها  و صفحات وبسایت 
۲. تولید صفحات داینامیک
۳. رمزگذاری اطلاعات حساس
۴. امکان تولید و ویرایش فایل‌های فایل های txt, pdf, jpg و… 
۵. قابلیت ارسال اطلاعات به پایگاه داده وهمچنین خواندن، ویرایش و حذف آن‌ها
۶. توانایی برقراری ارتباط با کاربران و پردازش اطلاعات آن‌ها توسط فرم‌های HTML
۷. امکان کار با کوکی‌ها (Cookie) و Sessionها
 

مزایای استفاده از زبان برنامه نویسی PHP

    قابلیت اجرا در پلتفرم های مختلف مانند ویندوز، لینوکس، مکینتاش و…
    سازگاری با تمام سرورهایی که امروزه استفاده می‌شود مثل Apache و  IIS
    پشتیبانی از انواع مختلف  پایگاه‌ داده‌ها
    کاملا رایگان و Open Source است. می‌توان از سایت رسمی به آدرس php.net آن‌را دانلود کرد.
    برای برنامه نویسی با آن تنظیمات ابتدایی خاصی نیاز نیست. تنها با داشتن یک سرور یا شبیه‌ساز سرور می‌توان کدهای PHP را اجرا کرد و از نتایج کار لذت برد!
 

سایت‌هایی که با PHP ساخته شده‌اند

    آپارات
    فیسبوک
    تامبلر
    یاهو
    ویکی پدیا
    دیجی کالا (پیش از این دیجی کالا با استفاده از ASP.NET نوشته شده بود، اما به تازگی آن‌ها سیستم‌شان را به PHP تغییر داده‌اند)


به جز مواردی که در بالا ذکر شد بسیاری از سیستم‌های مدیریت محتوای متن باز و عمومی، توسط  PHP پیاده سازی شده‌اند، که در ادامه فهرستی از آن‌ها آورده‌ایم:
    وردپرس ( (WordPress پرکاربردترین و رایج ترین سیستم مدیریت محتوای جهان
    دروپال ( Drupal)  یکی از سیستم های مدیریت محتوای قوی و پر طرفدار
    مدیا‌ویکی  (MediaWiki) سیستم مدیریت محتوای ویکی پدیا و سایت های مشابه
    مجنتو   (Magento) یکی از قوی ترین سیستم های فروشگاه ساز
    جوملا  (Joomla) یکی از سیستم های مدیریت محتوای قوی و پر طرفدار
    پرستاشاپ  (PrestaShop) یک سیستم فروشگاه ساز قوی
    وی بولتن  (Vbulletin) پر کاربردترین سیستم انجمن ساز یا فوریوم
    اوپن کارت  (OpenCart) یک سیستم فروشگاه ساز قوی و ساده
 

اصول لازم برای شروع برنامه نویسی PHP و موفق شدن در جایگاه استخدام برنامه نویس PHP

اگر به دنبال پذیرش برای درخواست استخدام برنامه‌ نویس php هستید، لازم است است تمام اصول آکادمیک این زبان محبوب را بدانید.

۱. یادگیری مفاهیم اولیه برنامه نویسی

هر زبان برنامه نویسی اصول و مفاهیم پایه‌ی مخصوص به خود را دارد. افرادی که قبل از شروع به کار با php  با  زبان‌های دیگر برنامه نوشته‌اند، در این مراحل مشکلی ندارند و به سرعت پیش می‌روند. به طور مثال قبل استفاده از دستور for یا while در php ، بد نیست تا حدودی با مفهوم حلقه‌ها و محل کاربرد آنها آشنایی داشته‌باشید.

۲. آشنایی با اصول برنامه نویسی php

پس از یادگیری مفاهیم اولیه، لازم‌است، دوره‌ی آموزش php را بگذارنید. این آموزش می‌تواند در قالب کتاب، کلاس ویا سایت‌های آموزشی باشد. طی این دوره شما با اصول برنامه‌ نویسی php آشنا خواهید شد. آشنایی با انواع متغیرها، عملگرهای حسابی و منطقی، شرطها، آرایه ها، حلقه ها، کار با فرم‌ها و … ازجمله سرفصل‌های آموزشی این دوره ‌است.
پیشنهاد می‌کنیم برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه از سایت‌های ‌آموزشی استفاده کنید. برای موفقیت بیش‌تر در این مرحله تسلط بر زبان انگلیسی، لازم است؛ چرا که در مراحل پیشرفته‌تر منابع آموزشی فارسی برایتان کافی نیست.

۳. شروع با نوشتن اسکریپت‌های ساده

حال شما می‌توانید یک اسکریپت ساده برای خود بنویسید. سعی کنید در اسکریپتهایی که می‌نویسید تمام آموخته‌های خود را بکار گیرید تا به آن‌ها مسلط شوید. به عنوان مثال می‌توانید یک فرم ایجاد کرده و آن‌ را توسط عملگرهایی که فرا گرفته‌اید، پردازش کنید و نتیجه را در یک آرایه ذخیره کرده و سپس تک تک آرایه‌ها را نمایش دهید.
این مرحله در یادگیریphp  بسیار حائز اهمیت است. ممکن است احساس کنید توانایی آموزش این زبان را ندارید، اما این یک امر طبیعی برای افراد مبتدی است. پس ناامید نشوید و با قدرت به کارتان ادامه دهید.

۴. اسکریپت‌های پیچیده‌تر بنویسید

پس از پشت سر گذاشتن مرحله‌ی قبل، قطعا احساس بهتری نسبت به یادگیری خواهید داشت. اکنون می‌توانید یک پروژه‌ی کوچک، در عین حال کاربردی‌تر برای خود ایجاد کنید. شما با دیتابیس و نحوه‌ی ساختن جدول، افزودن یک رکورد به جدول، پرس و جوها (query)، حذف و ویرایش رکوردهای جدول دیتابیس آشنا خواهید شد. همچنین می‌توانید نکاتی در مورد اعتبارسنجی و امنیت و کار با انواع المان های یک HTML نیز فراگیرید.

۵. انتخاب یک فریم ‌ورک مناسب

بعد از آنکه اصول php را فرا گرفتید و اسکریپت‌هایی برای خود نوشتید، برای ادامه‌ی کار یک فریم‌ورک مناسب برگزینید و شروع به کار با آن کنید تا در آن حرفه‌ای شوید. فریم‌ورک‌ها حجم کدهای شما را پایین می‌آورند و کیفیت کارتان را از لحاظ بهینه بودن و امنیت کدها بالا می‌برند. به ‌علاوه در وقت شما نیز صرفه‌جویی خواهد شد.

۶. تمرین کردن مستمر‍‍‍‍‍‍‍

هیچ دانشی بدون تمرین و ممارست حاصل نمی‌شود. حال وقت آن رسیده تمرین‌های متنوعی را انجام‌دهید. در تالا‌رهای گفتگوی مربوط به برنامه ‌نویسی php زیاد فعالیت کنید. این تالارها علاوه بر رفع اشکالات شما می‌توانند منبع خوبی برای ایده گرفتن و تمرین باشند. سعی کنید به تمامی امکاناتی که در وبسایتها و یا سیستم‌های مدیریت محتوای مختلف وجود دارد توجه کنید و یاد بگیرید که چگونه می‌توانید این اسکریپت‌ها را خودتان بنویسید. سعی کنید با چند برنامه نویس حرفه‌ای در ارتباط  باشید کنید و در صورت نیاز از آنها کمک بگیرید.
برای استفاده از سایت لطفا از مرورگر کروم استفاده کنید.
باز کردن کروم
دریافت کروم
نه بعدا
برای استفاده از سایت لطفا مرورگرتان را بروزرسانی کنید.
به روز رسانی
نه بعدا