133

موقعیت شغلی و آگهی استخدام مهندسی صنایع و مدیریت صنعتی

6 ماه پیش
9 ماه پیش
2 سال پیش
فوری
کارشناس برنامه ریزی و کنترل پروژه - پدید
پدید تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
کارشناس برنامه ریزی - کهن شیمی آریا
کهن شیمی آریا تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
2 سال پیش
3 سال پیش
فوری
3 سال پیش
کارشناس برنامه ریزی (هشتگرد -آقا) - شیوا
شیوا ساوجبلاغ، البرز
ساوجبلاغ، البرز
تمام وقت
3 سال پیش
3 سال پیش
کارشناس BOM - شکلات فرمند
شکلات فرمند ساوجبلاغ، البرز
ساوجبلاغ، البرز
تمام وقت
3 سال پیش
کارشناس سیستمها و روشها - دایو پارس
دایو پارس پردیس، تهران
پردیس، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
کارشناس صنایع - آلفا موتور
آلفا موتور تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
توضیحات

 استخدام کارشناس مدیریت صنعتی 

کارشناس مدیریت صنعتی کیست؟

کارشناس مدیریت صنعتی، همان‌طور که از نامش پیداست به مدیریت امور مختلف در صنعت می‌پردازد. آن‌ها همچنین باید بتوانند به خوبی مسئولیت نیروهای انسانی را بر عهده بگیرند. حضور این افراد در هر واحد صنعتی ضروری است. این مدیران باید با استفاده از دانش خویش بتوانند مشارکت، مهارت و انگیزه‌ی نیروهای انسانی در واحدهای صنعتی مورد نظر را افزایش دهند. هدف از پرورش این مدیران در دوره‌ی کارشناسی، تربیت یک رئیس نیست. بلکه مقصود اصلی، تربیت افرادی است که در حوزه‌ی کاری خود از استقلال فکری برخوردار باشند تا بتوانند عوامل مهمتر و موثر در جریان کاریشان را مورد تحلیل قرار دهند. این متخصصان باید قادر به رفع مشکلات با استفاده از تئوری‌های مدیریت و سازمان‌دهی در محیط کار باشند. این افراد می‌توانند در بخش مدیریت تولید، کنترل کیفیت و مرغوبیت کالا و قسمت تجزیه و تحلیل کمّی مسائل صنعتی و تولیدی، مشغول به کار شوند.

ویژگی‌های شخصیتی یک کارشناس مدیریت صنعتی چیست؟

افرادی که ضمن گرایش به کار و ارتباط با منابع انسانی سازمان، به مباحثی همچون مدیریت و اداره‌ی کسب و کارها، مدیریت و کنترل تولیدات، موجودی‌ها و همچنین مدیریت و کنترل پروژه‌های بزرگ و کوچک، مدیریت منابع مالی و اقتصادی، برنامه‌ریزی و هدایت واحدهای صنعتی، تجاری و خدماتی و...، علاقه‌مند هستند، می‌توانند وارد این حوزه‌ی کاری شوند. رشته مدیریت صنعتی بیش از هر چیز به مباحث انسانی و روابط بین افراد و نحوه هدایت آن‌ها برای دستیابی به بهروه‌وری بیشتر در صنعت می‌پردازد. لذا برخورداری از روابط عمومی قوی جهت استخدام شدن به‌عنوان یک کارشناس مدیریت صنعتی بسیار بااهمیت است.

برخی از وظایف کارشناس مدیریت صنعتی

یک کارشناس مدیریت صنعتی قادر است به مدیریت و برنامه‌ریزی تولید، کنترل کیفیت کالا، اداره‌ی حفاظت فنی، نگهداری و تعمیرات در سازمان بپردازد. این افراد همچنین از توانایی لازم برای فعالیت در امور مربوط به مدیریت و کنترل پروژه و همچنین مدیریت و ارزیابی عملکرد، برخوردار هستند. آشنایی با سیستم‌های خرید، انبارداری و توزیع، تجزیه، تحلیل و طراحی سیستم، حفاظت صنعتی، بررسی اقتصادی طرح‌های صنعتی و مدیریت زنجیره‌ی تامین از دیگر وظایف این مدیران می‌باشد.

وضعیت بازارکار و درآمد رشته‌ مدیریت صنعتی

فارغ‌التحصیلان رشته‌ی مدیریت صنعتی در طیف وسیعی از مشاغل می‌توانند وارد بازار کار شوند. این افراد می‌توانند در زمینه‌های مختلفی همچون مدیریت، برنامه‌‌ریزی و کنترل تولید، کارشناسی گمرک، کارشناسی تحقیقات بازار، مدیریت روابط عمومی، کارمند بانک و یا هر شغلی که نیاز به مهارت‌ها و دانش‌های مدیریتی دارد، مشغول فعالیت شوند. یک کارشناس مدیریت صنعتی هرچقدر که از توانمندی‌های بیش‌تری در این حوزه برخوردار باشند، بدون شک قادر به انجام امور گسترده‌تری در سازمان‌ها خواهند بود. در این صورت، با توجه به توانایی و دانش بالای خود، وظایف متعددی که بر آن‌ها محول می‌شود را به بهترین نحو ممکن انجام خواهند داد.
درآمد یک کارشناس مدیریت صنعتی با توجه به نوع شغل و میزان مسئولیت‌های شغلی، مهارت، سوابق کاری، نوع صنعت، محل کار و...، متفاوت می‌باشد. به نقل از وب‌سایت معتبر Glassdoor حقوق متوسط سالیانه‌ی این مدیران در سال ۲۰۲۰ در ایالات متحده برابر با ۱۱۸.۶۹۷ دلار اعلام شده است. با مقایسه‌ی درآمد این افراد با مهندسان صنایع، می‌توان فهمید که میزان درآمد مدیران در صنایع مختلف در ایالات متحده بسیار بیشتر از مهندسان این صنایع می‌باشد.
در آخر باید بگوییم که دو رشته‌ی مهندسی صنایع و مدیریت صنعتی، از جمله مشاغل بین رشته‌ای هستند. بنابراین، مطلقاً نمی‌توان گفت که این موقعیت‌های شغلی در چارچوب یک حوزه‌ی خاص از دانش و تخصص قرار دارند. با وجود تمام شباهت‌ها و تفاوت‌هایی که میان این دو جایگاه شغلی دیده می‌شود، حضور هر دوی آن‌ها در صنعت برای پیشرفت و موفقیت، لازم است. یک کارخانه برای تولید یک محصول و بررسی جزئیات آن به یک مهندس صنایع نیاز دارد. در مقابل، اداره‌ی نیروی انسانی در یک سازمان و ارتباط واحد‌های صنعتی با محیط اطرافش بر عهده‌ی کارشناس مدیریت صنعتی است.

برای استفاده از سایت لطفا از مرورگر کروم استفاده کنید.
باز کردن کروم
دریافت کروم
نه بعدا
برای استفاده از سایت لطفا مرورگرتان را بروزرسانی کنید.
به روز رسانی
نه بعدا