151

موقعیت شغلی و آگهی استخدام عملیات و تولید/تعمیر و نگهداری

8 روز پیش
4 ماه پیش
کارگر ساده - اندیشه پرداز ماد
اندیشه پرداز ماد تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
1 سال پیش
1 سال پیش
1 سال پیش
1 سال پیش
کارگر ساده - بیناساز ابزار
بیناساز ابزار تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
1 سال پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
کارگر ساده در جاجرود - بیناساز ابزار
بیناساز ابزار تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
2 سال پیش
تاسیسات - صنایع غذایی بهانه
صنایع غذایی بهانه تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
کارگر ساده در جاجرود - بیناساز ابزار
بیناساز ابزار تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
2 سال پیش
کارگر ساده در جاجرود - بیناساز ابزار
بیناساز ابزار تهران، تهران
تهران، تهران
تمام وقت
2 سال پیش
توضیحات

استخدام گروه تولید

تکنسین تولید کیست؟

هدف از استخدام تکنسین تولید، بررسی و آزمایش عملکرد قطعات ساخته شده در طی فرآیند تولید است. تکنسین‌های تولید در اصل بخشی از تیم تولید یک کارخانه هستند و به صورت مستقیم با سازندگان و کارشناسان تضمین و کنترل کیفیت ارتباط دارند.

وظایف تکنسین تولید

یک محصول پیش از آن که به دست مصرف کننده برسد، باید آزمایش‌های خاصی را پشت سر بگذارد. در صورت مثبت بودن نتایج این آزمایش‌ها، ثابت می‌شود که محصول تولید شده کیفیت قابل قبولی داشته و تمام اجزای آن به درستی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. تکنسین‌های تولید با شناخت درستی که از فرآیند ساخت و همچنین عملکرد یک محصول دارند، می‌توانند سلامت محصول نهایی را تضمین کنند. به صورت کلی وظایف یک تکنسین تولید به شرح زیر است.
•    در کنار هم قراردادن اجزا و انجام آزمایش بر روی آن‌‌ها
تکنسین‌های تولید کارهایی از قبیل راه اندازی و تنظیم ماشین‌ آلات، نظارت بر خط تولید و اجرای پروتکل‌های ایمنی را در دستور کار دارند. تکنسین تولید وظیفه دارد تا تمام اتصالات و دستگاه‌ها را از لحاظ عملکرد و ایمنی مورد بررسی قرار داده و در صورت مشاهده موردی مشکوک، آن را به کارشناس کنترل کیفیت گزارش دهد.
•    تشخیص خطا و رفع مشکلات به وجود آمده در روند تولید
اگر در زمان انجام آزمایش، تکنسین تولید متوجه موردی شود که خارج از استاندارد عمل می‌کند، باید سریعا آن را ثبت کرده و با مشورت تیم تولید، راه حلی برای تعمیر و بهبود مشکل به وجود آمده پیدا کند. این اشکالات می‌تواند شامل خطاهای مکانیکی، مشکلات ایمنی و یا عدم عملکرد بهینه یک دستگاه باشد.
•    بررسی و آزمایش محصول نهایی
یکی از مواردی که کارفرمایان در زمان استخدام یک تکنسین تولید به آن توجه می‌کنند، میزان شناخت فرد از محصول نهایی تولید شده توسط آن کارخانه است. علاوه بر دانش، داشتن تجربه کافی به تکنسین‌های تولید کمک می‌کند تا کیفیت محصول ساخته شده را ارزیابی کرده و آن را با استانداردهای کشوری و حتی جهانی مقایسه کنند. این مرحله از کار، نه تنها پیش از تولید انبوه محصول، بلکه در بازه‌های زمانی مختلف و در حین تولید محصول نیز صورت می‌گیرد.

مهارت‌های تکنسین تولید

تکنسین‌های تولید موفق در همه صنایع، دید بسیار دقیقی نسبت به اتفاق اطرافشان دارند و از توانایی حل مسئله و تحلیل اطلاعاتی خوبی برخوردار هستند. این افراد توجه بسیاری به جزییات دارند و از تمامی انرژی و دقت خود برای ساخت یک محصول با کیفیت استفاده می‌کنند. علاوه بر مهارت‌های عمومی که در اینجا نام بردیم، کارفرمایان برای استخدام یک تکنسین تولید به دنبال مهارت‌های بیشتری نیز هستند که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم.
•    مهارت‌های اساسی
طبق آگهی‌های کاری که در وبسایت چراغ منتشر شده، ما متوجه شدیم که مدیران برای استخدام یک شخص به عنوان تکنسین محصول، بیشتر به دنبال موارد زیر هستند:
o    شناخت کافی از محصول و توانایی تشخیص خطاهای ظاهری و عملیاتی
o    توانایی کار گروهی و انتقال پیام
o    مهارت نوشتاری قابل قبول و توانایی برقراری ارتباطات اجتماعی متعدد
o    نظم و دقت بالا در زمان انجام کار
o    پایبندی به زمان‌بندی پروژه
•    مهارت‌های پیشرفته
این مهارت‌ها به صورت خاص و تنها توسط برخی شرکت‌ها و کارخانجات مورد نیاز است:
o    داشتن مدرک (NCRC) یا رزومه کاری در زمینه تکنسین تولید
o    مهارت کار با کامپیوتر

کارشناس تولید کیست؟

کارشناس تولید در اصل وظیفه برقراری ارتباط با مشتری و پاسخ به سوالات آن‌ها در خصوص محصول را دارد. این افراد باید شناخت کاملی نسبت به محصولات تولید شده کارخانه داشته باشند تا بتوانند به مشتریان برای داشتن یک انتخاب مطمئن کمک کنند. علاوه بر اطلاعات فنی، مهارت‌های ارتباطی یک شخص برای استخدام شدن به عنوان یک کارشناس تولید نیز بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد.

وظایف کارشناس تولید

  •   برنامه ریزی و مدیریت کارهای مرتبط با ساخت محصول بسته به پیشنهاد مشتریان
  •   برگزاری جلسات با مدیران محصول به منظور بهبود فرآیند تولید محصول
  •   کمک در بهبود و گسترش بودجه و زمانبندی یک پروژه
  •   ایجاد برنامه‌های زمانی کوتاه مدت و بلند مدت به منظور رسیدن به اهداف پروژه
  •   داشتن ارتباط نزدیک با اعضای تیم تولید محصول
  •  انتقال دانش فنی به تکنسین‌های تولید و افرادی که در ساخت محصول نقش دارند
  •   اجرای درست سیاست‌های مالی به منظور استفاده حداکثری از بودجه
  •   بررسی روند پیشرفت تولید و اطلاع رسانی درست به مشتریان
  •   تهیه گزارشات دقیق و مستند به صورت دوره‌ای و نگهداری منظم اطلاعات
  •   پاسخ‌گویی به نیاز مشتریان در سریع‌ترین زمان ممکن
  •   تضمین کیفیت نهایی محصول 
  •   تضمین کیفیت مواد اولیه که برای ساخت محصول مورد استفاده قرار مي‌گیرند

مدیر تولید کیست؟

مدیر تولید یکی از ارکان موثر در تولید محصول در یک کارخانه یا شرکت است. این افراد وظیفه دارند با تحقیق در خصوص جدیدترن تکنولوژی‌ها و انجام آزمایش‌های پی در پی، کیفیت محصول را بهبود ببخشند. مدیران تولید همچنین باید محصول تولید شده را از نظر هم خوانی با قوانین استاندارد بسنجند. هدف دیگر از استخدام مدیران تولید، بررسی مشتریان هدف و انجام تحقیقات گسترده در خصوص ظرفیت‌های بازار فروش است. یک مدیر تولید موفق، شناختی دقیق از رقیبان حاضر در بازار دارد و محصول را از جنبه‌های گوناگون مورد بررسی قرار می‌دهد تا خطاهای موجود در آن را یافته و تصحیح نماید.

وظایف مدیر تولید

مهم‌ترین کار مدیر تولید، اطمینان از کیفیت بالا و رقابتی محصول است. چرا که مدیر تولید مسئول مستقیم بالا بردن اعتبار برند در نزد مشتری و کسب رضایت آن‌هاست. هر اشتباهی که مدیران تولید مرتکب می‌شوند، می‌تواند ضررهای سنگینی را متوجه شرکت‌ها بکند. به همین دلیل است که مدیران تولید پیش از استخدام، معمولا مصاحبه‌های پیچیده‌ای را انجام می‌دهند. علاوه بر این موراد، مدیر تولید نقش پر رنگی در تمامی مراحل ساخت یک محصول، از طراحی تا بازاریابی آن داشته و مسئولیت انجام برخی کارهای اجرایی و عملیاتی را بر عهده دارند. مدیر تولید از طرفی نقش مدیریت نیروهای انسانی را نیز دارد و باید تلاش کند آن‌ها را در موقعیتی قرار دهد تا بتوانند با بالاترین ظرفیت و تمرکز ممکن فعالیت خود را ادامه دهند.

درآمد مدیران تولید

طبق اعلام اداره کار ایالات متحده، مدیران تولید در سال‌های ابتدایی فعالیت خود به صورت سالانه مبلغی در حدود ۴۸ هزار دلار درآمد دارند. این در حالتی‌ است که یک مدیر تولید با سابقه در سال بیش از ۷۰ هزار دلار کسب درآمد می‌کند.
 

استخدام مسئول نگهداری و تعمیر 

تکنسین تعمیر و نگهداری کیست؟

افرادی که به عنوان تکنسین یا مسئول تعمیر و نگهداری استخدام می‌شوند، وظیفه ساماندهی، تعمیر و نگهداری ماشین آلات صنعتی، ابزارآلات و اجزای ساختمان را بر عهده دارند. این افراد در یکی از بخش‌های تاسیسات، الکترونیک، تهویه، سیستم گرمایشی و سرمایشی و ... مشغول فعالیت هستند.
تکنسین‌های تعمیر و نگهداری معمولا اولین کسانی هستند که مشکلات را شناسایی کرده و برای حل آن‌ها برنامه ریزی می‌کنند. این افراد با بررسی نقشه‌ها و گزارشات سایر تکنسین‌ها، همواره در تلاش هستند تا بهترین و بهینه‌ترین راه را برای حل مشکل بیابند. 
ابزار مورد نیاز این افراد بسته به صنعتی که در آن مشغول به کار هستند و کاری که انجام می‌دهند، متفاوت خواهد بود. اما نکته مشترک بین بسیاری از تکنیسین‌های تعمیر و نگهداری این است که این افراد از دانش‌ اولیه در زمینه‌های تاسیسات، الکترونیک و نجاری برخوردار هستند. 

وظایف تکنسین تعمیر و نگهداری

تکنسین‌های تعمیر و نگهداری از زمان استخدام، باید وظایف زیر را انجام دهند:

  • •    نگهداری از ماشین آلات و انجام بازدیدهای دوره‌ای
  • •    بررسی تمام سوئیچ‌ها و لوله کشی‌های واحد اداری و تعویض آن‌ها (در صورت نیاز)
  • •    مشاهده و ثبت مشکلات به وجود آمده و یافتن سریع‌ترین راه برای حل معضل
  • •    انجام کارهای پیشگیرانه در خصوص جلوگیری از بروز مشکل در عملکرد ماشین‌ آلات
  • •    بررسی نقشه‌ها و گزارشات ثبت شده به صورت مداوم برای جلوگیری از بروز مشکل
  • •    خرید قطعات مورد نیاز برای تعمیر ماشین آلات و تاسیسات ساختمان
  • •    ثبت گزارش‌های دقیق و قابل استناد

همانطور که در بالا اشاره کردیم، تکنسین‌های تعمیر و نگهداری از دانش اولیه در بسیاری از زمینه‌ها برخوردار هستند. اما اگر کاری از حیطه توانایی آن‌ها خارج باشد، این افراد وظیفه دارند تا موضوع را به مراجع بالادستی گزارش داده و درخواست یک متخصص برای رفع مشکل به وجود آمده کنند. 
تکنسین‌های تعمیر نگهداری بسته به شرایط کاری، بعضا موظف هستند تا برای رفع مشکل به وجود آمده، سفرهای دور و نزدیک کاری داشته باشند. به همین دلیل است که تعداد اعضای تیم تعمیر و نگهداری یک شرکت یا کارخانه با صلاحدید مدیرعامل مجموعه انتخاب می‌شود.

مهارت‌های مورد نیاز تکنسین تعمیر و نگهداری

شرایط استخدام شدن به عنوان یک تکنسین‌ تعمیر و نگهداری در یک کارخانه یا شرکت، ارتباط چندانی با میزان تحصیلات افراد ندارد. اما به هر حال داشتن مدرک دیپلم، یکی از ملزومات استخدام شدن به عنوان تکنسین تعمیر و نگهداری به شمار می‌آید. بسته به نیاز مدیران شرکت‌ها، در برخی موارد تکنسین‌های تعمیر و نگهداری باید در دوره‌های آموزشی شرکت کرده و مدرک معتبر دریافت کنند. به همین دلیل است که شرکت کردن در دوره‌های کارآموزی و مهارتی شانس استخدام شدن به عنوان تکنسین تعمیر و نگهداری را بالا می‌برد. علاوه بر این، تکنسین‌های تعمیر و نگهداری باید روحیه یادگیری و پیشرفت داشته باشند. داشتن علاقه به موضوعات فنی نیز یکی از پایه‌های اصلی کار به عنوان یک تکنسین است.
روال استخدام تکنسین تعمیر و نگهداری به این صورت است که شخص متقاضی پس از گذراندن مصاحبه و آزمایش‌های اولیه، مدتی در کنار افراد با تجربه مشغول فعالیت می‌شود تا با روند کاری شرکت و وظایف خود آشنایی بیشتری پیدا کند. 
همانطور که گفتیم، دریافت مدارک تحصیلی و یا شرکت در دوره‌های فنی حرفه‌ای لازمه استخدام شدن به عنوان تکنسین تعمیر و نگهداری نیست. البته قوانین موجود در هر شرکت با دیگری متفاوت است. به صورت کلی می‌توان گفت که کارفرمایان به دنبال جذب افرادی هستند که از تجربه کاری خوبی برخوردار بوده و دوره‌های کارآموزی متعددی را پشت سر گذاشته‌ باشند.
شرایط جسمی و سلامتی تکنسین‌های تعمیر و نگهداری هم از عوامل تاثیر گذار بر روی استخدام است. همچنین یک تکنسین موفق باید درک مکانیکی و ریاضیاتی درستی نسبت به مسائل اطراف خود داشته باشد. چرا که کارفرمایان توجه ویژه‌ای به مهارت‌هایی از قبیل حل مسئله، توانایی درک شرایط بحرانی و توانایی کار با کامپیوتر دارند.

درآمد تکنسین‌ تولید و نگهداری

در سال ۲۰۰۶، هر تکنسین تعمیر و نگهداری به صورت میانگین برای هر ساعت کار مبلغ ۱۵.۳۴ دلار دریافت می‌کرد. این آمار در سال ۲۰۱۶ به بیش از ۲۰ دلار در هر ساعت افزایش پیدا کرد. این یعنی به صورت کلی هر تکنسین تعمیر و نگهداری می‌تواند در سال بیش از ۵۰ هزار دلار درآمد داشته باشد.

شرایط کاری تکنسین تعمیر و نگهداری

از آنجایی که گستره مسئولیت‌های یک تکنسین تعمیر و نگهداری موارد بسیاری را شامل می‌شود، این افراد باید آماده کار در هر شرایطی باشند. چرا که ممکن است در طول روز با چندین مشکل مختلف مواجه شوند. حتی این امکان وجود دارد که برای انجام مسئولیت، مجبور باشند تا مسافتی طولانی را سفر کنند. تکنسین‌های تعمیر و نگهداری معمولا نیازمند صرف انرژی زیادی برای انجام کارها هستند. شرایط کاری تکنسین‌های تعمیر و نگهداری ایجاب می‌کند تا در برخی موارد، این افراد مجبور باشند ساعت‌ها در یک شرایط سخت کار خود را انجام دهند. به همین دلیل است که رعایت نکات ایمنی توسط تکنسین‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و عدم رعایت آن‌ها می‌تواند تلفات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. 

کارشناس تعمیر و نگهداری

کارشناس تعمیر و نگهداری که با نام کارشناس نت نیز از آن یاد می‌شود، شخصی است که وظیفه بازدید و نگهداری از دارایی‌های غیر مالی شرکت اعم از ماشین آلات و وسایل ساختمان را بر عهده دارد. کارشناس تعمیر به صورت مستقیم زیر نظر مدیر تولید و یا مدیر تعمیر و نگهداری فعالیت می‌کند. کارشناس تعمیر و نگهداری ارتباط بسیار نزدیکی با تکنسین‌های تعمیر و نگهداری نیز دارند و به ایشان کمک می‌کنند تا بهترین و به صرفه‌ترین راه حل ممکن را برای رفع یک مشکل پیدا کنند. هدف اصلی از استخدام کارشناس تعمیر و نگهداری، برقراری یک پل ارتباطی میان مدیر تعمیر و نگهداری با تکنسین‌های این بخش است.

وظایف کارشناس تعمیر و نگهداری

  •   تنظیم شناسنامه برای تمامی ابزارهای موجود در بخش‌های مختلف کارخانه
  •   کدگذاری ماشین آلات خط تولید و وسایل موجود در آزمایشگاه
  •   همکاری با واحد تولید و مونتاژ محصول برای راه اندازی ماشین‌ آلات صنعتی
  •   ارائه گزارش به مدیر بخش تعمیر و نگهداری و شرکت در جلسات
  •   آموزش تکنسین‌هایی که به تازگی کار خود را آغاز کرده‌اند

آگهی شغلی عملیات و تولید/تعمیر و نگهداری و آگهی شغلی دیگر تخصصها در چراغ ارائه می‌شود.

برای استفاده از سایت لطفا از مرورگر کروم استفاده کنید.
باز کردن کروم
دریافت کروم
نه بعدا
برای استفاده از سایت لطفا مرورگرتان را بروزرسانی کنید.
به روز رسانی
نه بعدا